Το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών συγχωνεύθηκε με το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών και δημιουργείται το νέο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Π.Δ. 70, Φ.Ε.Κ. 28/05/2013 Α'). Ο ιστότοπος του νέου τμήματος είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση http://dit.uop.gr.

Ανακοινώσεις Τμήματος

Στην ιστοσελίδα αυτή αναρτώνται ανακοινώσεις που αφορούν το Τμήμα, τη λειτουργία του, εκδηλώσεις, δραστηριότητες, και την προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας.Ορκομωσία Φοιτητών Τμήματος στις 29/5

E-mail Εκτύπωση

 Πρόσκληση στην Τελετή Ορκομωσίας Φοιτητών του Τμήματος

Από τη Γραμματεία
Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών

 

 

Παρουσίαση πτυχιακής εργασίας στις 24/4

E-mail Εκτύπωση

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Εργαστήριο Επικοινωνίας Ανθρώπου-Υπολογιστή θα γίνει η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας της κ. Θεοδοσοπούλου Λαμπρινής με τίτλο "Η χρήση των κοινωνικών δικτύων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ".

Από τη Γραμματεία

 

Παρουσίαση πτυχιακής εργασίας στις 3/4

E-mail Εκτύπωση

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 16:30, στο Εργαστήριο Συστημάτων Λογισμικού και Βάσεων Δεδομένων (Α10) θα γίνει η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας του κ. Ν. Ζεύλη με τίτλο "Αλγόριθμοι Ομαδοποίησης Χρηστών σε Κατανεμημένα Κοινωνικά Δίκτυα" και επιβλέποντα τον Επικ. Καθ. κ. Χ. Τρυφωνόπουλο.

Από τη Γραμματεία

 


Σελίδα 1 από 6

FacebookTwitterGoogle


canakkale