Το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών συγχωνεύθηκε με το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών και δημιουργείται το νέο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Π.Δ. 70, Φ.Ε.Κ. 28/05/2013 Α'). Ο ιστότοπος του νέου τμήματος είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση http://dit.uop.gr.

Βράβευση φοιτητικού παραρτήματος της ACM στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

E-mail Εκτύπωση

Το φοιτητικό παράρτημα της ACM στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας), κέρδισε ένα από τα πέντε βραβεία αριστείας φοιτητικών παραρτημάτων ACM (για τις εξαιρετικές δραστηριότητες του παραρτήματος).
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο παράρτημα κερδίζει ένα βραβείο αριστείας (η τελευταία φορά ήταν την περίοδο 2005-2006).
Θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι η ACM, είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα επιστημόνων πληροφορικής, που προωθεί την πληροφορική ως επιστήμη και επάγγελμα. Η ACM παρέχει στα μέλη της, την καλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη στον τομέα της πληροφορικής και υπηρετεί την επιστήμη των υπολογιστών μέσω κορυφαίων συνεδρίων και περιοδικών. Σε 36 χώρες σε όλο το κόσμο υπάρχουν περίπου 500 φοιτητικά παραρτήματα της ACM.
Δείτε σχετικά: http://www.acm.org/chapters/students/essay-contest/essay_contest-toc

 

FacebookTwitterGoogle


canakkale