Το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών συγχωνεύθηκε με το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών και δημιουργείται το νέο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Π.Δ. 70, Φ.Ε.Κ. 28/05/2013 Α'). Ο ιστότοπος του νέου τμήματος είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση http://dit.uop.gr.

Ανακοινώσεις προς Φοιτητές

Στην ιστοσελίδα αυτή αναρτώνται ανακοινώσεις που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα, σχετικά με το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, υποτροφίες και ανακοινώσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.Αίτηση φοιτητών για δύο μήνες στο CERN

E-mail Εκτύπωση

Δόθηκε μια ειδική χρηματοδότηση από το CERN (contact person: Καθηγητής Εμμανουήλ Τσεσμελής) για δύο (2) φοιτητές/τριες θετικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Υπολογιστών, Τμήμα Τηλεπικοινωνιών ή Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) με σκοπό να εξασκηθούν για δύο (2) μήνες έκαστος (Ιούλιο-Αύγουστο) στο CERN.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται καλούνται να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στη γραμματέα: Μαρία Χριστοδημητροπούλου , τηλ 2710 372102, ΕMail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , γραφείο: πρώην κτήριο ΟΑΕΔ, 2ος όροφος, αρθ. Β06, τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση με τα στοιχεία τους (εις την Αγγλική Γλώσσα)
  2. Μία έκθεση (μισή σελίδα) που θα αναφέρουν γιατί θέλουν να πάνε στο CERN (εις την Αγγλική Γλώσσα)
  3. Μία φωτοτυπία της βαθμολογίας τους

Υπεύθυνη : Θεοδώρα Παπαδοπούλου
Μέλος Συμβουλίου Παν/μίου Πελοποννήσου
Ομ. Καθηγήτρια ΕΜΠ, Ερευνήτρια CERN

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

 

Πρόγραμμα Εξεταστικής Εαρινής Περιόδου 2012-13

E-mail Εκτύπωση

 Σας κοινοποιείται εκ νέου το πρόγραμμα εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου ακαδ. έτους 2012-2013, μετά την αλλαγή της ώρας εξέτασης του μαθήματος "Γραφικά Υπολογιστών" στις 20 Ιουνίου.

 

Από τη Γραμματεία

Σοφία Κυριακοπούλου

 

Υποτροφία κληροδοτήματος «Νικολάου Κρήτσκη»

E-mail Εκτύπωση

 ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΣΚΗ

 


Σελίδα 1 από 10

FacebookTwitterGoogle


canakkale