Το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών συγχωνεύθηκε με το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών και δημιουργείται το νέο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Π.Δ. 70, Φ.Ε.Κ. 28/05/2013 Α'). Ο ιστότοπος του νέου τμήματος είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση http://dit.uop.gr.

Βιβλιοθήκη

E-mail Εκτύπωση

 

Στο κτίριο της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας στεγάζεται και η Βιβλιοθήκη της Σχολής. Η Βιβλιοθήκη έχει εμβαδόν 290 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει αναγνωστήριο δυναμικότητας περισσοτέρων των 50 θέσεων, εξοπλισμένο με 30 υπολογιστές, και αναπτύσσεται με όλους τους διεθνείς κανόνες, μεθόδους και τεχνολογίες.

Υπεύθυνη: κα. Δρούγα Χαρά

Τηλ: 2710 372252 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Fax: 2710 372251

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30πμ-2:30μμ

Η Βιβλιοθήκη ήδη διαθέτει περισσότερα από 11.000 βιβλία και ένα μεγάλο πλήθος επιστημονικών περιοδικών. Επίσης, έχει δυνατότητα πρόσβασης σε διεθνείς βιβλιοθήκες μέσω του Διαδικτύου, ενώ όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα πλήρη κείμενα των άρθρων σε περισσότερα από 8.500 ηλεκτρονικά περιοδικά διεθνούς εμβέλειας, μέσω της Κοινοπραξίας Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-link).


Κατάλογος Βιβλιοθήκης

 


Βιβλιογραφικές Βάσεις

περισσότερες πληροφορίες


Ηλεκτρονικά Περιοδικά

περισσότερες πληροφορίες

Σημείωση: Η πρόσβαση στις ανωτέρω πηγές είναι εφικτή μόνο μέσω του δικτύου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, και ελέγχεται μέσω της διευθύνσεως IP του συστήματος.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012  

FacebookTwitterGoogle


canakkale